Odpolední přednáška Purkyňova nadačního fondu

Dne 20.4.2021 se uskutečnilo přednáškové odpoledne na téma „Měnící se systém psychiatrické péče v ČR” organizované Purkyňovým nadačním fondem ve spolupráci s Psychiatrickou společností ČLS JEP.

Doc. MUDr. Martin Anders, Ph.D., MUDr. Martin Hollý, ředitel Psychiatrické nemocnice Bohnice a MUDr. Simona Papežová z Ministerstva zdravotnictví ČR hovořili o klíčových probíhajících změnách v psychiatrické péči v České republice a o principu multidisciplinární spolupráce v praxi.
Webinář rovněž doplnila přednáška doc. MUDr. Martin Anderse, Ph.D. na velmi aktuální téma „Covid a duševní zdraví.“ Přednáškovým odpolednem provázel prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., MBA.

Purkyňův nadační fond obvykle pořádá vzdělávací semináře pro členy ČLS JEP na jaře a na podzim ve fyzické podobě. Webinář „Měnící se systém psychiatrické péče v ČR” byl prvním online webinářem pořádaným Purkyňovým nadačním fondem a zaznamenal velký ohlas. Počet přihlášených účastníků se blížil ke stovce.

Association House se už teď těší na organizaci dalšího semináře nebo webináře pro Purkyňův nadační fond v druhé polovině roku.